Platges

Illes Medes - L'EstartitL’Estartit

Amb una gran platja de sorra fina i poc fonda, és ideal per a famílies. L’Estartit, en plena Costa Brava, té una certificació de qualitat de les seves platges i el poble està acreditat com a destí de Turisme Familiar. Es fàcil aparcar-hi tot l’any i molt recomanable aprofitar la visita per anar fins a la reserva marina de les Illes Medes. Distància des de l’hostal, 12 km.

Sant Martí d'EmpúriesSant Martí Empúries

Sant Martí d’Empúries i les platges que van des d’aquest nucli fins a l’Escala, són un luxe a descobrir. Platges recollides, sense urbanitzar, amb la vegetació a frec d’aigua i amb el rerafons incomparable de les les ruïnes d’Empúries.  Un racó del’Empordà que cal conèixer.

L'Escala - PlatjaL’Escala

Podeu triar entre les platges properes al nucli antic, petitones i ideals per a temporada baixa,  o la zona dels Riells, amb una platja llarga i poc fonda situada davant el passeig del mateix nom. Imprescindible visitar les ruïnes d’Empúries i tastar les famoses anxoves de l’Escala.

Platja de PalsPals

Les platges de Pals formen part del municipi del mateix nom. Conegudes durant anys per les antenes que singularitzaven el seu perfil, avui ofereixen una de les platges més extenses  de la Costa Brava.  Distància des de l’hostal 18 km.