Entorn

Campanar de VergesVerges és una vila de nucli medieval de llarga tradició cultural. Del seu passat en conserva la muralla, el rec que recorre la part vella o la plaça porticada.

No es pot parlar de Verges sense esmentar la seva SETMANA SANTA. Tant la representació de la Passió, en la que participa pràcticament tot el poble, com la processó posterior i la coneguda DANSA DE LA MORT, atreuen multitud de visitants que omplen de vida els carrers de la vila.Processó de Setmana Santa a Verges

Cal afegir-hi altres actes de gran tradició, com la “Sopa” que tanca el carnaval o el mercat setmanal i altres de nova implantació com el mercat ecològic o L’Encant de l’Empordà, fira de brocanters que se celebra tots els diumenges.

Vergés està situat al cor d’una zona amb grans atractius paisatgístics, culturals i de lleure.  A pocs minuts en cotxe des de l’hostal podeu gaudir de platges, rutes medievals, esdeveniments culturals o animar-vos a practicar qualsevol de les activitats que es desenvolupen al nostre voltant, per descobrir l’Empordà i una altra Costa Brava.

Primavera a l'Empordà