Descobrir la comarca

Pals medievalRuta dels pobles medievals

Per descobrir l‘Empordà, us proposem una ruta per pobles com Peratallada, Palau Sator i Pals; cadascun de les quals ja mereix una visita separadament. Podeu fer una ruta circular o allargar l’itinerari fins a Begur. Una excursió ideal per una tarda gaudint tant del paisatge com de l’arquitectura singular de la zona. 

 Ceràmica a la Bisbal d'EmpordàLa Bisbal d’Empordà, capital de la ceràmica

La Bisbal és la capital de la comarca del Baix Empordà i també de la ceràmica.  Té un carrer principal amb més d’un quilòmetre d’establiments especialitzats en ceràmica tant de producció pròpia com externa, antiguitats, artesania i un museu dedicat a la ceràmica. No deixeu de visitar el castell medieval, molt recomanable.

 Casa Palau Gala-Dalí, PúbolFigueres i el museu Dalí

Figueres  està situada a uns 25 minuts de l’hostal. El Museu Dalí és el seu principal atractiu turístic, que s’afegeix a un animat centre comercial i altres museus i activitats que es realitzen durant tot l’any. Si no voleu fer quilòmetres però voleu descobrir part de l’obra de Dalí, podeu visitar la Casa-Palau a Púbol,  que Dalí va dissenyar i decorar per a Gala i que està situada tot just a 10km de l’hostal.